To kvinner og sex

For mange år siden ble jeg eier av den mellomstore møbelfabrikken da min mye eldre mann døde og da jeg kjente fabrikkrutinene bedre enn de fleste tok jeg også over det daglige driftsansvaret. Ettersom jeg hadde behov for en sekretær ansatte jeg lagersjef Jensens datter, en pike på et par og tyve. Hun var egentlig litt vel rufsete i både oppførsel og klesdrakt, men jeg håpet at hun ville tilpasse seg de kravene som stilles til en god sekretær.

Da vi hadde noen store kunder i England, fant jeg det naturlig å ta med Anne, min nye sekretær, slik at hun lærte å bli litt internasjonal. Vi dro en dag før vi strengt tatt behøvde å dra, dels for å forberede oss, dels for å handle inn litt klær, både til meg selv og til Anne. Jeg har aldri savnet å ha barn, men jeg følte et moderlig ansvar for henne. Så jeg fulgte henne gladelig rundt i butikker og frydet meg over å se henne forandres til en elegant, ung kvinne etter min smak.Vi spiste middag på en romantisk restaurant, og det slo meg hvor vakker hun er, hennes blå øyne tindret i stearinlyset og det glansfulle, skulderlange lys blonde håret krøllet seg mykt rundt ansiktet og uthevet den sorte, langermete kjolens utringning. Vi smilte og lo til hverandre over bordet mens vi spiste, skålte i rødvin og følte oss vakre.

Arm i arm gikk vi tilbake til hotellet, trivdes med å kjenne faste kropper mot hverandre og for første gang var jeg forelsket i en kvinne, og boblet slik over av lykke at det var helt umulig ikke å briste i latter da vi utvekslet noen få ord der vi gikk gjennom tomme gater.

Jeg ville bare gi henne en godnatt-klem da vi skulle skilles utenfor hotellrommet mitt, men hun fanget med ett leppene mine i et intenst, vått kyss mens hun omfavnet meg og forfjamset fikk jeg låst opp døren slik at vi ikke skulle lage noen skandale. Vel inne på rommet hvisket Anne at hun faktisk var så kåt at hun ville bli tatt straks, grep hendene mine og presset dem mot brystene sine før hun dekket ansiktet mitt med våte kyss. Uvant med å massere en kvinnes bryster, visste jeg ikke helt hva jeg skulle gjøre for å tilfredsstille Anne, men jeg ville gi oss tid til å nyte hverandre, la klimaks vente til vi ikke lenger kunne unngå orgasmen, så jeg la henne på rygg tvers over sengen før jeg selv la meg over henne. Jeg presset lårene, hoftene og brystet mitt mot kroppen hennes i det jeg grep hendene hennes i mine og førte dem over hodet hennes på sengen. Ansiktet mitt svevde over hennes, et florlett kyss ble fulgt av et langt, så kysset jeg nesen hennes før vi lot tungene våre gli våte mellom hverandres lepper i samleietakt helt til vi bare måtte trekke pusten begge to. Jeg la meg på ryggen ved siden av henne og hun satte seg skrevende over magen min mens hun vrengte av seg den lårkorte kjolen før hun frigjorde seg fra bh-en, slik at de deilige brystene åpenbarte seg med stive, store brystvorter som jeg bare måtte smake på da hun la seg over meg. Hun reiste seg opp og tok av seg strømpebuksen og trusen før hun hjalp meg med å ta av meg klærne liggende på sengen og helt naken la hun seg på meg mellom mine skrevende lår. Sakte flyttet hun kyssene sine fra munnen min til mine store bryster. Hun lot tungen så rotere i min navle før hun lot munnen gli over kusehårene til pusen min hvor den stive klitorisen min lengtet etter å bli massert av tungen til Anne. Jeg svevde vektløs mot klimaks, hele universet dreide seg om det som foregikk mellom bena mine etter at hun hadde løftet hoften min opp med puter for å få bedre tilgang til den våte musa mi. Jeg masserte brystvortene mine med fingrene og stønnet av nytelse da hun vibrerte tungen i vaginalåpningen min helt til orgasmen fikk meg til å skrike i ekstase, jeg var som fanget i et fyrverkeri av følelser jeg aldri hadde opplevd før.

Anne fniste litt av forlegenhet og forventning da jeg la henne til rette på putene, hun grep om lårene sine og spredte bena så mye hun greide slik at kjønnsleppene hennes åpnet seg opp til en verden som på samme tid var kjent og ukjent, jeg hadde aldri tidligere kjærtegnet en annen pus, og strakte ut tungen for å smake på Annes mens nesen trakk inn kjønnsduften hennes, og jeg lukket øynene mens tungen berørte smakskjertlene i overmunnen og kjente at Anne smakte nesten honningsøtt. Med munnen presset mot pusen hennes presser jeg tungen inn i hennes vagina for å fylle munnen med hennes kjønnssafter og merker at hun blir våtere jo mer jeg lar tungen spille i henne, kan faktisk svelge ned litt og fryder meg over smaken. Tungen trekker seg ut og søker rundt roten til klitoris mens Anne hikster stadig høyere og finner tisseåpningen som smaker bittersalt og er for trang til å trenge inn i med tungen, lar derfor tungen gli tilbake til vagina før jeg slikker rompehullet hennes slik at hun fniser så høyt at hun setter i gang sin egen orgasme, bryter ut i en utsoppelig lattersalve preget av stor nytelse. Anne ruller seg rundt og gjør seg fri fra meg, legger seg tilbake i sengen og smiler ennå oppkavet til meg fra fotenden med dydig samlede ben.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *