Suge masse pikk

Suge masse pikkJeg er ei overkåt dame som bare ikke får nok.. I lengre tid nå har jeg hatt en utslitt mann som bare gir meg litt typ annen hver helg.., det holder bare ikke..

Dette har ført til mange kåte fantasier, og til slutt har det endt opp med at jeg fantaserer om å bli pult døgnet rundt, med bare få timer med søvn. Nå har jeg lyst å gjøre noe med det. Siste helgen i dec skal min kjære jobbe enda mer enn før, så da vet jeg med sikkerhet at jeg ikke blir pult om jeg er hjemme, så jeg tenker å leie meg et hotellrom, maks 2 timer fra Oslo. Kanskje litt mer

Der ønsker jeg å treffe menn som vil tilfredsstille meg så jeg får noe å gå på! Jeg vil bli befølt med begjær. Få puppene mine skikkelig sugd. Fitta mi slikka masse! Fitta mi fingra, fista og pult!! Rumpa mi knadd, fingra, og hvertfall forsøkt fista, gjerne med puppe og fittekos samtidig. Vil suge masse pikk når munnen min føler for det, khenne pikker i hendene mine..Vil bli dysset i søvn av kåte hender, kuker og tunge, for så å bli vekket på samme måte bare få timer etter. Vil bli vasket tørket vil ha kuker tilgjengelig hele døgnet, klare for lek..

Vil du bli med?

Send Svar