Frue låner vekk slaven

vekk slavenSlaven fikk beskjed om og melde seg inn her av meg, av en grunn. Da slaven har en fantasi om og tilfredsstille og bli tilfredsstilt av en eldre kvinne.
En fantasi som han har tryglet om i lengre tid, som jeg vil han skal få oppleve. På mine premisser selvsagt.

Jeg er på jakt etter en kvinne til han, eller et par. Helst 35+ da det er litt av fantasien.

Slaven vil før treffet bli påsatt kuklås, og kjører så til det avtalte stedet. Der møtes dere og du/dere kan bruke han til nøyaktig hva dere vil. Han kunne trenge litt slikketrening, men det er selvsagt opp til deg. Jeg vil heller ikke ha slaven tilbake med store sår og varige men. Resten er opp til hva du/dere vil. Slaven kan leveres med nøkkel rundt halsen, på en betingelse. Slaven skal ikke oppnå noen form for orgasme. Uansett!

Dersom dette virker interessant for noen i Bergensområdet, så er han tilgjengelig fra og med kommende mandag. Bilde vil bli overlevert ved stor interesse.

Send Svar