Jeg elsker å suge

jeg-elsker-a-sugeHei! Jeg trenger litt krydder i hverdagen..Har bra sex hjemme, men ønsker meg noe nytt og uforpliktende….Jeg elsker å suge, krever mye..men så får du også mye tilbake…. Jeg er 180 høy, krafig og sexy..langt blondt hår…blid, masse humor, litt sjenert ved første møte er jeg sikkert, men stemmer kjemien sågår alt sin enkle gang….. Du er mellom 30-45 er snill, ærlig, norsk og en god elsker….gjerne gift, sambo du bestemmer… Har du lyst! Jeg gleder meg…

Send Svar

En kommentar

  1. Er en gift kåt mann som endrligfor sugd19cm kuk ltt av ei jente som liker eldre menn for sprute i munnen sin.kona har besøk sæ skifte av gamle menn som sjgds. Liker at du flr deg fornøyd.vilgjerne prøve 4kant.med jentasovil ha to liker og filmes

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *