Trekant med min kones venninne

Wenke var en venninne av kona mi. For fire år siden ble hun og mannen skilt og ettersom Wenke var av den litt flørtetypen, ble kona redd for at hun skulle begynne å blande seg inn i vårt ekteskap og kanskje sjekke meg. Dette hadde aldri skjedd før så hvorfor skulle det skje da. Wenke merket nok min kones økende avstand og ble etter hvert borte fra vår vennekrets. Nå var det visstnok ikke bare min kone som ble nervøs da Wenke hoppet av, men også andre innen den samme vennekretsen. Flere av oss mannfolka sa rett ut at kvinnfolka overreagerte. Dette var bare tullprat fra deres side.

Tre år senere traff jeg Wenke igjen. Ettersom Wenke var en såpass nær venn, ble det til at vi tok en kopp kaffe og utvekslet siste nytt. Etter dette gikk det et år til. I løpet av det året, ble også jeg skilt. Jeg forlot min kone og fikk tak i et nytt sted å bo. Jeg kjøpte senere et gammelt hus og restaurerte det til å bli et trivelig hjem for meg selv og for ungene mine når de var på besøk. Nå var de ikke akkurat unger, men ungdom på sytten og nitten.

I halvannet år bodde jeg alene og beholdt mine venner men jeg fikk også en ny Wenke. Jeg traff henne igjen og nå ba jeg henne med ut på middag og dans. Dette skjedde stadig oftere og vi ble “sett” på byen sammen til ergrelse for blant annet min ekskone. Jeg fikk høre at dette var planlagt helt fra begynnelsen. Det var ikke rart jeg ba henne ryke og reise.

Til da, hadde sex vært målet for Wenke og meg. Vi var jo begge enslige, og hadde ikke som tanke å sitte og holde hverandre i hånda hele tiden.

Før alvoret tok til, ønsket Wenke å prate med meg. Jeg ble litt overrasket da hun fortalte den egentlige grunnen til sin skilsmisse. Det var også sex som gjorde det, sex sammen med en annen kvinne. Hun var ikke lesbisk, men bifil. At det var en kvinne som hadde gjort utslaget, var bare tilfeldig. Hun hadde hatt sine sidesprang men hadde lært at en kvinne kunne gjøre henne til tider sprø og da sexlivet hadde dabbet ned på nullpunktet for henne og hennes mann, følte hun det mer riktig å trekke seg ut, enn å bli.

Jeg ble viktig for Wenke. At hun hadde hatt sex sammen med en annen kvinne tente meg i grunnen og jeg spøkte gjerne med det. Denne kvinnen betød også en del for henne. Dermed gled vi inn i en trekant jeg aldri hadde trodd jeg skulle oppleve.

Mona het kvinnen. Hun var fire år eldre enn Wenke og veldig kåt. At jeg ble en del av deres samliv, gjorde henne ikke noe. Hun var også bifil så det ville gå greit. I motsetning til oss, var hun gift med en kjent forretningsmann i byen vår.

Jeg skal her fortelle om mitt første møte med Mona. Det skjedde i stuen hjemme hos Wenke. Bare det å se to nakne kvinnfolk, begge med brukbar kropp og kåthet over normalgrensen, gjorde sitt til at pikken min om et spett helt fra starten av, til glede for dem begge. Jeg oppfattet raskt at jeg akkurat der og da ikke bare var Wenke gutt, men også Monas. Hun viste interesse for den stive pikken min med en gang jeg ble naken. Jeg sto på føttene, hun på knærne. Med sikre fingre grep hun omkring pikken og lot straks munnen ta seg til rette over glans og resten av den. Hennes suging fikk kroppen min opp i hetestadiet og da Wenke sank ned ved siden av henne og lot hånden gli ned over brystene og videre ned mot skrittet hennes, ble det virkelig hett. Mona stønnet av Wenke massasje mot klitoris og hun overførte naturligvis sin nytelse over på min stive pikk.

Jeg hadde aldri sett to kvinner kysse hverandre. Det lå lidenskap og lyst i kysset deres. Mona holdt fast med hånden om pikken min mens hun kysset og hun var tydeligvis ferdig med å suge meg for en stund. Kvinnenes kjærtegn varte ikke lenge, kun som en innledning tror jeg. Ettersom jeg var der, skulle jeg “brukes” som Wenke sa. Dermed lå Mona klar på det myke gulvteppet og ville knulles, bakfra. Pikken gled inn i henne og hun var ikke akkurat tørr. Hun støtte imot da jeg trengte helt inn og begynte å rykke i henne. Jeg grep henne om livet og trykket på og hadde det helt fantastisk. Wenke var allerede nede på gulvet foran Mona og hun rettet kroppen i sittende stilling mot Monas hode. Hun sprikte med bena, la seg bakover og løftet fitta opp mot Mona.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *