Store bryster som er deilige

Store bryster som er deiligeHei vi er et par på 32 og 35 år som søker etter en deilig jente som vil være med oss på trekant sex. Vi søker en jente som vil ha mye sex (jentesex) og som vil være med på å prøve nye ting. Jeg er 32 år, jeg elsker sex og er veldig kåt stort sett hele tiden. Jeg har store bryster som er deilige. (85b/c) Jeg har ikke prøvd jentesex før har lyst å slikke fitte, bruke leketøy osv. Gutten min er 35 år og veldig kjekk og sjarmerende. Han er utrolig i senga og er veldig flink med jenter. Han har en stor og tykk penis som er veldig utholden, han kan tilfredstille oss i timevis. Vi bor i en flott hus hvor vi kan treffes hvis det er ønskelig. Håper du liker hva du leser,. Så vi vil svært gjerne høre mer fra deg, slik at vi kanskje kan treffes. Stor klem fra Oss

Klikk her for å svare på annonsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *