Fortrolig venninne søkes

Fortrolig venninne søkesAv jente 30 som har samboer og barn, men dette blir altså mellom oss to. Har fantasert lenge om å få leve ut min fantasi, men har aldri prøvd i virkeligheten. Min samboer vet om min fantasi, men vet altså ikke om denne anonnsen, men kommer til å fortelle når tiden er inne. Kanskje jeg skremmer deg ved å si at jeg er gravid, men blir jo tynn igjen og da har vi kanskje rukket å bli bedre kjent ? Up to You… Fortrolig venninne man kan prate alt om, hygge oss, bli bedre kjent.. så får vi se hva som skjer. Du bør bo i Oslo, ærlig, sykdomsfri og slank. Ellers er det ikke noe krav. Du kan gjerne være gift og slikt, men først er dette mellom oss…. Hvis du vil vite mer, kan du gjerne maile meg med bilde, så får du garantert svar. Dette er seriøst og jeg håper den som vil svare meg, setter seriøsitet like høyt som meg.

Klikk her for å svare på annonsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *