Søker en kåt gutt

Jeg er en 21 år gammel jente 170cm/58kg, mørk med et deilig utseende som søker en kåt gutt/mann på Vestlandet som kan bli min partner i og utenfor sengen. Har masse humør, liker å holde meg i form og er med på det meste som er gøy. Krav til deg er at du er sykdomsfri, diskret, samt at du ikke er bundet i noe forhold og føler at vi har noe til felles. Send meg en mail og fortell litt om deg selv dersom du mener at vi har noe til felles.

Klikk her for å svare på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hei! 🙂
    Jeg er 23 år og bakgrunn fra Pakistan. Født og oppvokst i Norge. Nettopp ferdig med forhold så er egentlig ute etter en partner å ha det Morro med;) liker å trene og være på spa, ofte på Farris bad. Ta kontakt på [email protected] så kan vi utveksle info der 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *