Kvinne 30 søker streng elsker

Jeg er en dame som bærer på en hemmelig drøm om å bli dominert av en mann som jeg kan ha tillit til. Jeg var for noen år siden sammen med enn mann som tok kontrollen over meg, og jeg drømmer om å oppleve dette på nytt. Det forholdet jeg hadde lærte meg at smerte/nytelse henger sterkt sammen, og jeg følte en viss stolthet når min elsker studerte de merkene som han hadde påført meg. Jeg tenner veldig på litt «kinky» sex, og er åpen for spenning. Det kravet jeg stiller til deg er at du er normalt pen og sykdomsfri. Svar uten bilde besvares ikke….

Klikk her for å svare på annonsen!

2 kommentarer

  1. du vil bli dominert, ja. Jeg kan dominere deg og ha masse kinky sex med deg, hvor og når du vil. Har pørvd de fleste stder selv, eks. på bussen, bak buss bua, i et tre, på danskebåten (ute på dek under seiling), på ofentli toalett, på soveroemt, under og over sengen, på kjøkenet, stua, mammas seng, vasketoemt, dusjen, ganga. Har du lyst har du lov å prøve. Kontakt emg på [email protected] om du vil ha bild av meg.

  2. Hei, du ser veldig bra ut, med store deilige pupper noe jeg elsker. Det jeg liker best er å dominere kvinner, og jeg hadde elsket å bli mastern din.
    Ring eller send melding til 40073834.
    Eller send meg Mail på [email protected]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *