Søker elsker i Trøndelag

Jeg er ei jente på 25 år som søker etter en mann mellom 25-40 år i trønderlag. Jeg har vært samboer i noen år og trives med det, men som de fleste vet så blir spenningen i et forhold borte med årene så derfor har jeg og min samboer bestemt at vi skal prøve å finne litt spenning hver for oss. Derfor søker jeg etter en snill mann som kunne tenke seg å treffe meg. Jeg er ca 167 lang har kort farget hår men har dessverre noen kilo for mye. Jeg liker alt innen myk sex men liker ikke anal, sm og slike brutale former for sex. Ellers elsker jeg å bruke oljer under forspillet og elsker munnsex. Håper det finnes noen som vil skrive til meg så kanskje det blir oss to som treffes til et deilig møte. Skriv og fortell litt om deg selv og send helst med et bilde. Venter spent på svar i fra deg

Klikk her for å svare på annonsen!

En kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *