Fantaserer om to unge menn

kjære dere. Hvor finnes det to unge maskuline menn (mellom 20-30 år) som kan hjelpe meg med mine fantasier og drømmer? Ønsker å elske med 2 deilige vakre flotte unge menn samtidig. Jeg som spør er en kvinne i slutten av 30-årene – veletablert – ungdommelig og single for tiden. Jeg har ingen problemer med å tiltrekke meg det annet kjønn – men dette skulle liksom være mellom oss tre da. Deres vilje er min vilje – Om dere sender bilde – blir det mellom oss selvfølgelig.

Klikk her for å svare på annonsen!

2 kommentarer

  1. Hei! 🙂 jeg kan gjerne hjelper deg om du ikke har funnet noe.
    Hvor r du fra i Norge? Er det noe andre. Måte jeg kan kontakter deg på?Hilsen 20 år gutt.

  2. Hei, om du fortsatt er på hugge etter en ung gutt, så kan jeg være den rette. Jeg er en 18 år gammel gutt, velutstyrt. Hvis interesse send meg mld om hvordan jeg kontakter.
    Hilsen en god gutt på 18 år 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *