Ung vakker jente

Ung vakker jenteKontaktsøkende

Er en hyggelig ung vakker jente på 24 år,er høy,vakker figur,store pupper. Er kunstnerisk,begavet,snill og spenningsøkende. Liker gjerne litt eldre herrer. Kan bli med deg ut på byen som selskapsdame eller ut på tur til varmere strøk, søker herved en snill kjæreste. Klem

Klikk her for å svare på annonsen!

3 kommentarer

  1. Ung pen mann 74 år ønsker en dame å ha sex med . Hun jeg er gift med mistet sex lysten for noen år siden . Og jeg har dessverre en økende sex lyst , som jeg håper en dame kunne hjelpe meg med . Under full diskresjon selvfølgelig . Jeg bor på Nøtterøy , så det hadde vert fint om du også bodde i nærheten. Om meg , jeg er 1 84 cm høy, veier 82 kg. blå øyne , kort blondt hår . Veldig omgjengelig type .

    1. Ung pen mann 74 år ønsker en dame å ha sex med . Hun jeg er gift med mistet sex lysten for noen år siden . Og jeg har dessverre en økende sex lyst , som jeg håper en dame kunne hjelpe meg med . Under full diskresjon selvfølgelig . Jeg bor på Nøtterøy , så det hadde vert fint om du også bodde i nærheten. Om meg , jeg er 1 84 cm høy, veier 82 kg. blå øyne , kort blondt hår . Veldig omgjengelig type .

  2. Dette er noe for megdu får ta kontakt hvis du vil ha det litt morroer gift men i et åpent ekteskap med diskresjon selvfølgelig.er 44 år og mye å by på

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *