Trekant på en utekonsert

Det jeg skal fortelle om nå, er en opplevelse jeg hadde på en jazzfestival en sommer
Mannen min og jeg hadde vært på en utekonsert og dro tilbake til campingplassen hvor vi bodde. Da vi kom bort til teltet vårt lå det en ryggsekk og noen sko der som vi ikke hadde sett før. Vi krøp inn i teltåpningen og der lå det en splitter naken ung dame og sov. Vi vekket henne og hun unnskyldte seg, hun hadde tatt feil av teltene. Hun fikk på seg noen klær i en fart og så ble vi sittende og prate. Etter en stund fikk vi en god tone oss i mellom og det var på tide å begynne å drikke. Det tok ikke så lang tid før vi ble brisne, og snart satt vi og grisepratet. Monica het hun. Monica og jeg var enige om at en trekant hadde vært tingen og mannen min satt bare og hørte på oss. Han var tydeligvis enig. Jeg og Monica fant frem noen skjerf. Det ene bandt vi rundt øynene på mannen min, og så bandt vi hendene fast i teltstengene. Deretter spjærte vi av ham T-skjorta og tok av ham resten av klærne. Monica som ikke hadde så mange klær på seg fra før, fikk dem av seg igjen, og jeg fikk av meg mine. Mannen min, som ikke kunne se noe som helst, hadde fått en diger stå der han lå og hørte på oss som rev og slet i klærne våre. Monica var den første som kastet seg over ham. Hun satte den barberte fitta ned på fjeset hans og kommanderte ham til å slikke. Hun satt helt rak i ryggen med hodet bøyd bakover slik at håret hang nedover ryggen hennes. Jeg klarte ikke å motstå fristelsen. Jeg hadde aldri berørt en kvinne før, så jeg satte meg bak henne og tok et bryst i hver hånd De var så faste og gode så jeg knadde forsiktig. Mmmm …

Hun laget noen deilige lyder det ikke var mulig å ta feil av, og brystvortene ble stive som to harde rosenknopper. Jeg knep i dem med fingertuppene og nå ble jeg så kåt at saftene rant og jeg klarte nesten ikke å holde ut. Jeg satte meg forsiktig oppå kuken hans og førte den sakte inn, for det er jo spesielt deilig – det første støtet når du får den inn i deg. Så jeg tok noen faste tak opp og ned og vi alle var så kåte at nå var det like før det kom for oss alle. Monica kom først. Hun laget noen hese klagelyder og mumlet hele tiden mer, mer. Karl og jeg pleier som regel å komme samtidig, og det gjorde vi denne gangen også, men jeg red så hardt og vi bykset og bakset så voldsom inne i teltet at hele teltet falt sammen. Dette utløste en kjempelatter og hva folk rundt omkring på campingplassen trodde, ja det undrer jeg meg over den dag i dag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *