Lesbelek på hytta

Det føles temmelig fjernt å skulle dele med dere det som skjedde sist sommer, spesielt fordi det er meterhøye sneskavler utenfor vinduene mine og nesten tyve minus. Eller kanskje det er nettopp derfor jeg trekker frem denne historien akkurat nå, jeg vet ikke helt, men deilig var det i alle fulle fall.
Vi reiste ned på onkels hytte, Hilde min beste venninne gjennom mange år og meg selv. Det Hilde ikke visste var at jeg denne gangen hadde tatt med min beste venn og trofaste elsker, dildoen min.

Opp gjennom årene har det nemlig skjedd at vi har gitt hverandre litt pikekos, men nå var det mange år siden sist og for å være helt ærlig så hadde jeg savnet det. Etter en dag i solen og et par flasker med kald hvitvin var Hilde skjønt enig i at pikesex kunne være deilig og i flammeskinnet fra bålet kunne jeg knapt ta øynene vekk fra henne. Hun var nydelig og siden det var min hemmelige lille plan for helgen, så var jeg selvsagt godt tent allerede.

Jeg passet på å fylle cognac i glasset hennes mer enn fullt når vi skulle drikke kaffe og hun lå varm og kroet seg som en fornøgd katt i fanget mitt etterpå

Jeg nøt rollen som forførersken og gledet meg noe helt vanvittig til å prøve dildoen min på henne. Jeg var kliss våt mellom bena og ville at hun skulle oppdage det snart så jeg foreslo at vi skulle trekke inn. Det var naturlig å gå rett på soverommet og mens vi lot tungene leke rundt i munnen til hverandre dro jeg klærne av oss begge.

Den lille blonde velfriserte dottene hennes var så innbydende at jeg la bena hennes til side og gikk rett på sak. Med bred tunge slikket jeg forsiktig over de ytterste delene av fitta hennes, men jeg kjente fort at hun var både hoven og våt og når jeg lot tungen min leke minipikk og trengte den inn i hullet henne så langt som jeg bare kunne komme, kjente jeg at hun klorte meg på skuldrene med de lange neglene sine.

Ah, jeg skulle ønske at hun tok på meg snart.

Jeg klemmer lårene så hardt sammen som mulig og sperrer fittesaften min inne, jeg kjenner hvordan det flommer ut av meg.

Jeg leter meg frem med en hånd under en pute og finner hva det er jeg har gjemt mens ennå tungen min visper rundt inne i den våte hulen hennes.

Den stive gummidingsen som har gitt meg så mange gleder er klar til innsats for Hildes våte hull. Overraskel­sen er stor når jeg med en nokså brå bevegelse bare dytter den opp i henne og hun setter seg forfjamset opp i sengen før hun skjønner hva det er jeg holder på med. Etter at hånden min har gitt henne noen forsiktige støt lener hun seg fredelig tilbake igjen og overlater styringen til meg mens hun stadig oftere kommer med små fornøyde sukk og stønn.

Oh, ohh, slett ikke verst, jeg tok uttrykket hennes som ett stort kompliment, mens dildoen laget våte plaskelyder på tur ut og inn av hullet hennes.

Sånn ja, jaa, hun dirigerte meg nå, raskere, opp og ned åh gud, guud ikke stopp nå Margrete, det er så deilig, du aner ikke. A jo da jeg vet selv nøyaktig hvor godt det kan være hvis det bare blir gjort riktig.

.Vi blir svette og varme begge to og det renner ut av alle tenkelige åpninger og hull, det er visst ingen manko på smøresafter.

Raskt ut og inn, jeg hører på stønnene hennes at det ikke er lenge igjen nå, ohhh, jaa, jaaa, jaaaa lydene fra munnen hennes blir usammenhengende og jeg stopper ikke, jeg bare fortsetter i samme tempo helt til hun skriker så det river i ørene mine

Hilde får en orgasme som jeg nesten misunner henne og selv om hun blir liggende som død på sengen etterpå vet jeg at jeg vil få mitt snart.

Til at det er første gangen, hun sier i hvert fall det så synes jeg at hun er flink. Nå er det min tur til å bli pult, til bunns ut og inn, til siden og frem, opp og ned, hun kjører over hele repertoaret med en gang og bare etter noen få minutter hører jeg meg selv skrike ut i en fenomenal orgasme.

Dette ble innledningen til en av de villeste helgene jeg noen gang har hatt og vi var begge to både ømme og såre i fittene våre når vi dro inn til byen igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *