Kose med en mørk jente

Hei er en ung norsk jente som elsker å reise til københavn å feste å kunne da godt tenke meg å treffe en jente for skikkelig jente koz å hva en eller kan finne på, din alder er ikke så viktig men du bør ikke være eldre en 45 da, om du har erfaring eller ej gjør ikke noe da eg har noe erfaring, men ellers er det bare å skrive et brev hvis det er noe du lure på, har flere bilder eg kan sende, men da må du å ha bilder, er jo litt fint å vite hvoran en ser ut før en evt møtes, skriv et brev da å eg lover å svare, glemte å si at det ikke gjør noe om du ikke er dansk kunne nemli kjempe gjerne tenkt meg å kose med en mørk jente så bare skriv å vi ser hva som skjer Klems

Send Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *