Kona hans ville også være med

Den historien jeg nå skal fortelle er uten tvil det mest spennende jeg har opplevd.

Det hele startet med at jeg ble bedt på fest med en del gode venner, både gutter og jenter. Jeg hadde ikke den store erfaringen med gutter, da jeg bare var 18 år, men jeg regnet med at det som alt annet ville komme etter hvert!

Jeg ankom selskapet litt sent, de andre var allerede godt i gang da jeg kom, og flere av dem var også allerede fine i farten.

Vi ble etter hvert ganske på snurr og jeg må innrømme at jeg i lang tid hadde drømt om hvor deilig Tommy (verten) var uten klær. Jeg hadde også denne kvelden som så mange ganger før, betraktet han. Han var en av mine nærmeste venner og mer enn en gang hadde det irritert meg at han var opptatt.

Tommy var 24 år den gangen, var gift og hadde to herlige barn som jeg forgudet. Helene, kona hans var også på festen, men gikk etter hvert på diskotek.

Tommy er Norgesmester i bodybuilding, så kroppslig sett er han en utrolig flott fyr Denne kvelden skulle bli noe helt spesielt og det begynte utrolig spennende.

Etter en del antall drinker, var jeg nødt til å ta en tur på do for å få ut litt flytende, så jeg fikk plass til mer, og jeg hadde ikke sittet der lenge før Tommy også kom inn i rommet.

Beklager at jeg forstyrrer deg, men jeg må så mumlet han nesten desperat og dro frem pikken og begynte å pisse bak meg i doen. Pikken hans var enorm og jeg klarte ikke å løsrive blikket mitt ifra den. Steinkåt ble jeg sittende helt rolig å se på han, mens han gjorde sitt fornødne.

Liker du det du ser? spurte han plutselig og møtte blikket mitt.

Jeg rødmet tvert, reiste meg opp og skulle akkurat til å dra på meg buksene, da han la hånden sin over fitta mi og begynte å massere den lett.

Liker du dette? spurte han.

Helt taus stod jeg å så på han, jeg behøvde ikke å svare for jeg var allerede helt våt der nede og det var svar nok.

Ta av deg buksa helt og len deg tilbake på doen! sa Tommy.

Uten protester gjorde jeg som han sa, det var jo dette jeg hadde drømt om lenge, så hvorfor ikke benytte anledningen. Tommy satte seg på knærne foran meg og begynte ivrig å slikke den klissvåte fitta mi. Tungen hans var overalt på en gang og jeg hadde aldri opplevd noe så deilig.

Plutselig kom jeg til å tenke på de andre og dyttet Tommy motvillig bort.

Vi må gå inn til de andre igjen, sa jeg kjempenervøs og unngikk blikket hans. Tenk om de skjønner hva vi driver med?

Slapp av! sa Tommy. Det er ingen som skjønner noe som helst der inne!

Jeg klarte ikke å slappe av uansett hvor mye jeg prøvde, så etter hvert fant vi ut at det var like greit å gå inn igjen til de andre. De måtte jo begynne å lure på hva som skjedde på do.

Resten av kvelden møttes blikkene våre flere ganger. Begge tenkte og håpet vi at de andre snart ville gå. Etter hvert var det bare en jente igjen og hun var skikkelig dritings. Jeg hjalp Tommy med å få henne ut i taxien, og endelig var vi alene i stuen.

Tommy så på meg og jeg på han.

– Bli med meg på soverommet, så kan vi fortsette der vi slapp! sa Tommy og dro meg med inn i det aller helligste.

Jeg fulgte selvfølgelig velvillig med og aldri før har jeg fått av meg klærne så fort.

Tommy sto allerede splitter naken foran meg og han var uten tvil det flotteste mannfolket jeg noen gang hadde sett. Kroppen hans var gyllenbrun og muskuløs og det var ikke tvil om at han brukte mye tid på trening.

Mellom bena hadde han en pikk jeg heller aldri hadde sett maken til.

Tommy kom sakte imot meg og tok de sterke armene rundt meg mens han småbet og slikket meg i ansiktet, og nedover halsen. Han klemte underlivet sitt mot mitt og jeg trodde et øyeblikk at jeg hadde kommet til himmelen.

Etter å ha hisset hverandre opp en god stund, tok han et godt tak i meg og løftet meg opp og la meg på sengen. Han begynte straks å slikke meg over hele kroppen, og unngikk hele tiden fitta mi som skrek etter å bli behandlet av den deilige munnen hans.

Etter en lang stund kjente jeg plutselig tungen hans i fitta mi. Den roterte deilig rundt klitten, for så å skille kjønnsleppene og trenge inn i den klissvåte sprekken min. Jeg stønnet og bar meg. Det var så deilig at jeg eksploderte etter en kort stund.

Jeg jukket som en gal med underlivet, presset det mot ansiktet hans og gikk opp i bro. Han slikket og sugde i seg saftene mine som rant ut av meg, samtidig som han masserte rumpeballene mine.

– Herregud, så deilig det er! stønnet jeg.

– Bare vent, dette er bare begynnelsen! svarte Tommy og dro meg opp slik at vi satt skrevs over hverandre.

Tungen hans søkte min og vi lekte og hisset hverandre en god stund før jeg bestemte meg for å gi han den samme behandlingen som han hadde gitt meg.

– Nå er det din tur til å ha det godt! sa jeg og dyttet han forsiktig ned i sengen.

I det samme som jeg begynte å suge den steinharde pikken hans kom jeg til å tenke på kona hans. Tenk om hun

plutselig kom hjem, og fant oss i sengen! Hva ville skje da?

Jeg skjøv fort tankene bort igjen, like fort som de var kommet, og ga han omtrent den samme vorspiel behandlingen som jeg hadde fått. Jeg slikket og sugde pikken hans som en gal, mens han lå under meg og stønnet og ynket seg av kåthet.

Da jeg merket at det nærmet seg for han, stoppet jeg og begynte han oppover brystkassen. Så dro jeg han oppå meg. – Ta meg, stønnet jeg.

Han beveget seg sakte nedover den hete kroppen min samtidig som han småbet og kysset meg nedover hele veien.

Så løftet han bena mine opp på hver skulder og kysset og slikket meg pirrende på innsiden av lårene. Jeg vred meg av nytelse, jeg var så kåt nå at jeg trodde jeg skulle bli sprø.

Han løftet hoftene mine enda høyere opp slik at han fikk den fulle oversikt over fitta mi. Jeg lot hendene mine gli ned til kjønnsleppene og dro dem skikkelig ifra hverandre, sånn at han virkelig fikk sett hele herligheten min. Så lot jeg en finger gli lett over klitten som var stor og hard. Han stønnet til og satte tungespissen mot hullet mitt. Så begynte han ivrig å slikke meg. først rolig, men etter hvert raskere. Han var virkelig en mester til å slikke, dette var tydeligvis noe han kunne!

Etter at han hadde fuktet meg godt, lot han pikkhodet gli lett rundt i fitta mi, så det også skulle bli vått. Så satte han styringen mot sprekken min som skrek etter å få smake på den enorme staven hans.

Han kjørte pikken inn i meg veldig forsiktig til å begynne med. Men etter hvert så satte han opp tempo. Det var litt vondt med en gang, men det ga seg gudskjelov fort. Det var en deilig følelse da pikken hans nådde bunnen min og jeg jukket det jeg kunne imot han, samtidig som jeg masserte den lille tappen min ivrig med hånden.

Tommy begynte å nærme seg sitt klimaks. Jeg så hvordan denne deilige kroppen som var gjennomvåt av svette, jobbet oppå meg mens ballene hans klasket meg på rompen.

Der jeg lå med bena i været, trodde jeg ikke at dette kunne være sant. Den deiligste og mest sjarmerende mann lå i dette øyeblikk og rundknullet meg..

Plutselig følte jeg hvordan det snørte seg i Tommys underliv, og han brølte som et villdyr, mens han gang på gang sendte ladninger med varm, deilig sæd inn i grotten min.

Jeg jobbet på spreng for å gjøre det best mulig for han og for meg selv. Jeg hadde enda ikke kommet, men jeg kjente at det nærmet seg.

– Herregud, du er så deilig! stønnet Tommy mens han fortsatt holdt maks tempo.

Hendene hans var overalt på meg, han masserte og knadde hver del av kroppen min og det tok ikke lange tiden før jeg kom i en kjempeorgasme. Jeg skrek til og fittemusklene mine strammet seg rundt den fortsatt stive pikken hans og melket den for hver dråpe som var igjen. Så begynte jeg og riste å skjelve som et aspeløv, før jeg sank sammen i sengen med Tommy over meg.

Mens vi lå der og kjælte med hverandre, måtte selvfølgelig det skje som jeg hadde håpet ikke skulle skje. Kona hans sto plutselig i soveromsdøren og tittet inn på oss.

– Jaså, så dere ligger her og koser dere, ser jeg! sa hun rolig.

Er det greit at jeg også blir med, for jeg ble nokså kåt av å se på dere!

– Kom igjen, her er det plass til mange! svarte Tommy lettet. Hele natten holdt vi det gående og jeg må si at det er den mest fantastiske opplevelsen jeg noen gang har hatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *