Knullevenn søkes på Strømmen

0Hei!
Jeg er en dame på 42 år, gift og med barn. Vi ønsker oss litt «krydder» i dette og søker derfor en seriøs mann til knullemøter. Ikke yngre enn 25 år. Må være godt utstyrt da jeg er godt vant Min mann har alltid hatt interesse for dette mens jeg er mer skeptisk Men nå har jeg lyst til å prøve og finne ut om dette kan være noe for meg. Tanken er jo spennende! Jeg har aldri gjort dette før og derfor er det viktig med seriøsitet for at jeg skal føle meg komfortabel I utgangspunktet kommer jeg nok til å treffe deg mest alene, men han ønsker å kunne være med innimellom for å se på, ev delta. Det er også viktig at jeg kan ta bilder av det vi gjør da dette er en stor del av det hele Diskresjon er en selvfølge. Du må ha leilighet el lignende hvor vi kan møtes. Må holde til i området Strømmen/Lillestrøm og mot svenskegrensa. Litt om meg: er en voksen dame med sine «arr og skrubbsår», passe slank, små pupper. Liker piercinger i moderate mengder som kan sees på bildene inne på profilen min. Høres dette interessant ut så ta kontakt så ser vi om det kan bli noe

Send Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *