Knulle en annen jente

Knulle en annen jenteVi er et par på 24 år, Hun er 160, med former, pen jente! han er Kjekk, høy mørk hår. holder til I Oslo og lillehammer. Vi er Renslige, diskre, sykdomsfrie, sosiale hyggelige mennesker. Noe vi forventer at du også skal være. Jeg og kjæresten min har et flott forhold og stoler på hverandre fullt ut. Men jeg har alltid hatt en drøm om å se han knulle en annen jente. Jeg har snakket med han om det og vi begge har blitt enige om å gripe sjansen hvis noe spennende dukker opp.

Det hele går ut på at vi kommer til deg eller du til oss og kanskje vi kan dra på en bar og drikke noen øl og. For så komme hjem, små flørte med kjæresten min , kysse han, suge han og knulle han . Jeg vil også bli med på leken etterhvert. Har aldri hatt sex med en jente før, er veldig spent!

Blir glad om jeg får svar fra noen seriøse jenter der ute. Når du først sender en mail, legg ved et bilde av deg!

Send Svar