Hotwife eller domina

Hotwife eller dominaJeg er i den heldige posisjon at jeg har en nydelig, underdanig partner som vet å tjene meg og å tilfredsstille mine behov.

Jeg har en setting i tankene som involverer «venninner», og da kvinner som selv har erfaring med å være hotwife eller domina. Dette fordi det er viktig for meg at du forstår spillet og leken. I det daglige er jeg og min kjære selvsagt jevnbyrdige – men i seksuell lek har vi et klart og urokkelig hierarki.

Min deilige cuck er fantastisk på kjøkkenet, og jeg ønsker å arrangere et middagsselskap hvor han fungerer som en butler – som selvsagt skal være naken, til kvinnenes forlystelse. Han vil komponere noen deilige retter til oss, og vil være så usynlig som mulig – samtidig som han vil være observant, servere oss og tjene oss på ypperste vis. Han vil sørge for at vi til enhver tid har noe i glassene våre, vil besørge massasje om det er ønskelig, stå på utstilling om det bringer oss glede.

Partneren min er veldig, veldig deilig. Verdens vakreste ansikt, en flott, høyreist kropp og en veldig deilig kuk. Du vil ha lov til å ta på ham, men ikke påføre ham smerte eller fornedre ham. En medfølende, men litt ondskapsfull latter er selvsagt lov – likeså må han selvsagt tåle et dask eller to på rumpen. Ønsker du å smake på ham får du selvsagt lov til det, også. Alt etter hva som føles riktig der og da for både meg og deg, kan det også tenkes at det er en åpning for at han kan varme deg opp ved å knulle deg – men da uten at han skal få noen orgasme. Det samme gjelder selvsagt oralsex, som han utfører på nydelig vis.

Når vi har nytt god mat og god vin, og pratet om forventningene våre for kvelden, drar vi gjerne på byen for å nyte kåte menns blikk der vi kommer pent sminket og deilig kledd. Min kjære blir igjen hjemme, noen må jo ta oppvasken. Han vil ikke vite om han får meg hjem upult, nypult eller ikke får meg hjem igjen i det hele tatt. Kanskje vil vi finne en deilig mann eller to ute – kanskje til og med noen herfra. Kanskje vil du og din kjære låne meg til seksuell lek denne kvelden. Eller kanskje vil vi bare benytte kvelden til å nyte mer vin ute – mens vi deler erfaringer og prater om denne fine livsstilen. Vi har alle venner og venninner – men det er noe eget med å bli kjent med noen som lever slik en selv gjør. Dette prater man jo ikke med hvem som helst om.

Det er viktig for meg at du er reflektert og oppegående. Er du velutdannet er det en bonus, men ikke noe must. Et absolutt kriterie er at du er 100% lojal når det kommer til diskresjon.

Hvis dette er noe for deg – send meg en melding, så blir vi kanskje kjent

Send Svar