Deilig frekk sex på ferieturen

Dette skjedde meg for et par år siden, da jeg var invitert i noen slektninger som bodde på Afrikas kyst.

Når jeg tenker tilbake, tror jeg det hele begynte allerede på flyet. Flyturen hadde vart i 15 timer og jeg begynte å bli temmelig utålmodig, ikke fordi turen var uten opplevelser, for det var det masse av, men 15 timer sittende i samme stol har en tendens til å bli noe ensformig. Heldigvis reiste jeg på 1. klasse, så det var litt plass å røre seg på, noe jeg til stadighet gjorde.

Kinoen på flyet var ferdig, en heller kjedelig komedie, da jeg for ente gang reiste meg fra setet for å strekke litt på beina. Heldigvis kom en av de virkelig søte flyvertinnene (det var ikke mange av dem) bort og spurte om turen var litt kjedelig.

– Vel, svarte jeg, det er ikke på grunn av deg i hvert fall.

Hun smilte søtt.

– Vel, er det noe jeg kan gjøre for å gjøre turen litt mer spennende så si fra, sa hun.

Jeg må innrømme at hadde ikke alt blodet strømmet ned til pikken, hadde jeg rødmet noe aldeles fryktelig. Jeg er en gutt på 25 år, har ikke den vanen å rødme til damer, men den kommentaren sammen med det blikket da hadde jeg ikke noe valg. Vel, dumme meg, klarte jo ikke å følge opp innbydelsen, så alt jeg klarte å si var:

– Vel, en liten Whisky til hadde jo ikke hvert dumt, ha, ha.

Whisky’n fikk jeg og mere til, for da hun endelig kom med drinken, snudde hun seg mot damen på den andre siden av midtgangen, og spurte høflig om hun ville ha teppet pakket skikkelig rundt bena. Dermed bøyde hun seg ned, og gjett om en som fikk seg en overraskelse. Når hun bøyde seg så langt ned, ville jeg normalt sett rett opp i trusa hennes, det eneste som var forskjell, var at det ikke fantes noe truse, men en herlig glattbarbert mus. Hun snudde sakte rundt, og ga meg et blikk som fortalte mer en tusen ord. Jeg fulgte etter henne mot toalettene, da hun snudde seg og hvisket:

– Ikke nå, vent til senere i natt.

Så jeg tumlet tilbake til setet og tok opp flylektyren, og begynte å lese. Det var en forholdsvis spennende bok, så jeg glemte flyvertinna etter et par sider, og etter ca 50 sider til, falt jeg i søvn. Jeg merket at noen bredde et stort teppe rundt meg, og samtidig skilte beina fra hverandre, såpass mye at noen satte seg mellom dem. Hun begynte sakte å knappe opp buksesmekken, og jeg merket at pikken sakte men sikkert begynte å vokse. Hun løftet på trusestrikken og dro pikken forsiktig fram, og tok hele stasen i munnen. Jeg følte varmeen fra leppene og munnen hennes spre seg rundt i kroppen. Pikken hadde enda ikke vokst seg i full størrelse. Jeg kjente pikken vokse i munnen hennes, den trengte seg lenger og lenger ned i halsen hennes. Hun holdt fremdeles pikken helt i ro, helt til pikken ble for stor, da begynte hun sakte med vanvittige dype sokk å bearbeide pikken. Heldigvis var det mørkt i kabinen, for ellers hadde vel noen begynt å lure hvorfor teppet gikk opp og ned. Plutselig tok hun pikken sakte ut av munnen og begynte å bearbeide pikkhodet med tungen, samtidig som hun slapp fra seg et lite stønn. Jeg måtte ta meg skikkelig sammen for ikke å skrike ut i vellyst. Hun lekte med pikkhodet, for så igjen å gå over til virkelig dypsokking. Jeg kjente leppene hennes så vidt røre kjønnshårene da hun var på det dypeste. A min gud, hun var en virkelig kunstner. Hadde jeg sittet i komunestyret hadde jeg gitt henne kunstner- stipend på strak arm. Jeg merket at det sprengte på, prøvde å advare henne uten å vekke opp damen på andre siden av midtgangen, men hun bare fortsatte. Med et siste virkelig dypsokk kom jeg. Kjente den første spruten kom langt ned i halsen hennes, den andre godt plantet rett i munnen sammen med reste, jeg hørte hun svelget og svelget. Det var tross alt 14 dager siden jeg sist hadde hatt sex, så det hadde bygget seg opp en brukbar mengde, som nå flyvertinnen satt og prøvde å svelge unna. Hun tok alt, og mere til. Hun holdt pikken i munnen helt til den var nede i normal størrelse igjen. Vanvittig godt, hun løftet forsiktig på teppet og hvisket:

– Er det noen som ser hit?

– Neida, svarte jeg.

Så reiste hun seg opp og ga meg et skikkelig kyss, og tørket seg om munnen.

– Takk skal du ha, det var en nydelig pikk du hadde, håper turen ikke blir fullt så kjedelig nå?

Jeg tente meg en røyk, mens jeg så henne gå mot kabinen.

Neida, denne ferien hadde begynt bra den, tenkte jeg, og gledet meg til resten av ferien, mens jeg knappet diskre igjen buksen

Fordelene med fly er mange, bl.a. søte flyvertinner, kino, gratis alkohol (hvis du reiser på 1. klasse) og ikke minst at uansett hvor kaldt eller varmt det er utenfor, er det ca 20 grader inne i flyet. Vel de to siste fordelene kan fort bli ulemper.

Jeg hadde inntatt en god del whisky i løpet av den lange flyturen, og den, sammen med flyvertinnen som ikke akkurat var sen i venningen, må jeg innrømme at jeg ble ganske full. Jeg merket ikke noe spesielt til det, men da flydøren endelig ble åpnet, var det som Nairobis luft slo all pust ut av meg. Alkoholen i blodet strømmet alt for fort opp til hjernen og resulterte i litt pustebesvær og svimmelhet i et par timer.

Tollerne kikket rart på meg med sine ladde maskingevær da jeg gikk forbi dem og viste passet.

Vel, endelig var jeg her, jeg hadde fått klart opp hodet såpass at jeg igjen kunne motta inntrykk. Jeg trakk pusten dypt inn og kjente lukten av Afrika. I begynnelsen syntes jeg det var så rart å se svarte folk over alt, i butikker, i gata, på restauranter og overalt ellers. Men etter hvert ble jeg vant til det, og begynte og syntes det var rart å se hvite her nede. Etter en liten privat sightseeing i sentrum, kom da endelig slektningene mine og møtte meg på den plassen vi hadde avtalt. Jeg var ganske sliten etter den lange turen fra Norge, og !ledet meg til å komme hjem til ro og fred, og ikke minst en seng. Men den gang ei. Ikke før de hadde satt seg, fortalte de at det bare var en liten kjøretur på 50 mil før vi var hjemme. Vel, jeg sovnet i bilen, og våknet ikke før vi var framme.

Det var et nydelig hus i to etasjer. Helt hvitt med terrasse vendt ut mot sjøen. Ja her kommer jeg til og trives tenkte jeg. Det gikk et par dager med til sightseeing og forklaring, slik at jeg kunne orientere meg selv hvis det skulle være nødvendig. Men jeg hadde ikke hørt et ord om diskotek eller nattklubber, og jeg fant fort ut at mitt vertskap ikke akkurat var bevandret i de kretsene. Skumringen kom fort, jeg satt og så på solen som gikk ned i sjøen, da jeg bestemte meg for å utforske nattelivet i byen. Jeg bestilte en taxi som kom en time for sent, men med en meget pratsom sjåfør, spesielt etter at jeg hadde stukket til han et par skilling.

– Kjør meg til det diskoteket med de fineste damene, sa jeg.

Taxisjåføren humret for seg selv, og ramset opp en rekke plasser med beskrivelse på swahili. Etter mye øvelse i fingerspråk, engelsk og bestikkelser, kom jeg da endelig fram til en nattklubb med navn Florida 2000. Jeg må innrømme at sjåføren hadde smak, for inne i nattklubben var det helt praktfullt. Med store speil, dempet belysning, hyggelig betjening som kunne engelsk og med masse flotte damer med stor D. Jeg fant meg en plass som var sentral, både til dansegulv og bar, og med bra utsikt. Jeg bestilte meg et par drinker som var så latterlig billige at jeg måtte le. Jeg satte meg godt tilbake i den gode sofaen og begynte å se meg rundt, da fikk jeg plutselig øye på en aldeles nydelig dame. Hun hadde skulderlangt ravnsvart hår, med antydning til krøller og en hud som var som en gud. Kjolen hun hadde på var av det slaget som ikke overlot så mye til fantasien. Den var lårkort med et par velskapte meget lange nøttebrune ben, puppene stod frekt rett ut med antydning til ståpupp som jeg tente på med engang. Et halvfrekt smil lekte seg om leppene hennes da hun så hva jeg stirret på. Hun kjøpte seg en drink og kom bort til meg og spurte om jeg ville danse. Heldigvis var det en rolig låt, for jeg ser nemlig ut som om jeg har stivkrampe hvis jeg prøver meg på diskodans. Jeg satte fort fra meg drinken og kartet røyken for å følge henne ut på dansegulvet. Vi begynte pent og rolig med litt avstand, men etter hvert som musikken gled videre, havnet vi tettere og tettere sammen. Hun begynte å gni hoftene sine mot mine samtidig som hun la armene rundt nakken min. Jeg så henne dypt inn i de nydelige nøttebrune øynene og prøvde å følge bevegelsene hennes. Her var det en skikkelig villkatt, tenkte jeg for meg selv, i det hun lot leppene bare så vidt berøre mine. Hun åpnet munnen så vidt og lot tungen leke med min, jeg kjente varmen spre seg fra hodet og nedover i magen, til pikken som vokste seg så stor at jeg var redd hun skulle merke det. Det gjorde hun. Hun gned hånden uten på buksen og så på meg med sensuelt blikk. Jeg visste at dette kom jeg til å like.

Vi satte oss ned helt oppslukt av hverandre. Vi begynte å fortelle om oss selv. Hun fortalte hvor hun var fra og at faren var en svart sjømann hun aldri hadde møtt, moren var hvit og jobbet innen reklame her i byen. Derfra kom altså den nydelige nøttehuden. Det heter jo at det peneste folkeslag i verden er mulatter. Det var noe jeg godt kunne tenke meg å skrive under på, når jeg nå satt og så rett på den nydeligste dama jeg hadde sett på lenge. Etter en stund med intense studier av hverandre, begynte samtalen sakte men sikkert å sirkle seg inn på temaet sex og sex-fantasier, faktisk et av mine yndlings temaer. Da blr endelig forslaget om å dra hjem til henne fastslått. Det gnistret i øynene hennes da vi kom fram, varmen lå som en tåke rundt oss, med 36 grader kl. 04.00 om natten og med 96% fuktighet i luften, føltes det som klærne var klissvåte.

Jeg fikk en drink i hånden og ble tatt med på en omvisning i huset. Huset var i 2 etasjer, med ovalt svømmebasseng utenfor. Så da vi kom frem til bassenget begynte hun sakte å kle av seg, jeg stormet frem for å hjelpe til, tok tak i stroppene som holdt kjolen oppe og begynte sakte å dra den nedover kroppen. Ingen BH der nei, faste, passe store pupper stod rett ut mot meg med brystvorter som ble harde som klinkekuler da jeg bøyde meg ned og kysset dem. Jeg lot tungen leke litt med hver av dem, begynte sakte å kysse henne nedover magen etter hvert som kjolen falt lenger og lenger ned. Stoppet litt ved tru sekanten, bare for å fortsette utenpå trusa helt ned. Jeg trakk trusa ‘forsiktig av mens jeg spredde beina såpass mye at jeg kunne se rett inn i den herlige musa. Jeg strøk henne forsiktig over musa mens jeg spredde skamleppene såpass mye at jeg kunne se en stor hoven klitoris, som bare ba om å bli sugd på. Jeg terget henne litt med bare å sirkle tungen rundt tappen samtidig som jeg presset en finger sakte inn i henne, hun var allerede klissvåt, det formelig rant nedover beina. Hun tok tak i hodet mitt og reiste meg opp, samtidig som hun gikk ned i knestående. Sakte begynte hun å knappe opp buksa mi, slapp buksa, så jeg bare stod der i trusa.

Hun kjente forsiktig utenpå trusa med innsiden av hånden mens hun sakte dro trusa nedover. Pikken hoppet ut fra sitt fangenskap og pekte frekt rett mot ansiktet hennes. Hun åpnet munnen og lot pikken gli sakte inn. Først bare pikkhodet, sirklet rundt med tungen for deretter og la pikken sakte men sikkert gli lenger og lenger ned i halsen. Det var noe av det beste jeg hadde kjent. Jeg kjente leppene hennes berøre plkkroten når hun virkelig svelget alt. Dette kunne ikke vare. Jeg kjente det begynte å røre seg i ballene da hun plutselig reiste seg opp.

– La oss ikke gå for fort fram, jeg skal hente noe vi kan kose oss med, sa hun.

Jeg så på den nydelige kroppen mens hun danset inn i huset, “fylte rakkern for en rumpe” tenkte jeg mens jeg kikket lengselsfullt etter henne. Hun kom tilbake med et brett med to glass og en vinflaske. Vi satte oss ned i fluktstolene og nøt det varme været sammen med litt vin.

– For en praktfull natt, sa jeg.

Hun svarte ikke, bare så på meg med gnistrende øyne. – Du, sa hun, husker du at vi snakket om sex-fantasier? Jeg har, en til som jeg ikke turde fortelle deg.

– A ja, sa jeg. Får jeg høre den?

– Nei, sa hun.

Hun bare så på meg mens hun tok vinflaska og lot vinen renne inn i munnen, for så å fortsette å helle vin nedover kroppen. Mellom puppene, nedover magen så det rant ned til fitta, hun skilte beina og begynte å massere vin inn i fitta. Hun kastet hodet bakover mens det glinset vin av fitta hennes. Dette hisset meg om mulig enda mer, og pikken som jeg ikke trodde kunne bli større bare vokste og vokste. Jeg holdt på å springe rett bort til henne å begynne å slikke fitte, men jeg satt bare rolig og nøt synet. Vel, ikke så lenge kanskje, for da hun førte vinflaska nedover, skilte skamleppene med to fingre og førte vinflaska sakte inn i fitta, kunne jeg ikke holde meg mer. Hun helte litt på flaska så resten av vinen ble tømt opp i fitta. Jeg styrtet bort og begynte å slikke av alle krefter, men det var mer vin enn jeg klarte å svelge unna, som rant ut.

– Sett deg på pikken, sa jeg.

Hun reiste seg opp og gled sakte nedover pikken min, samtidig som det piplet vin ut av henne. Min gud så godt det var. Hun lente seg en tanke bakover samtidig som hun hevet og senket seg i sakte tempo. Jeg kunne se alt, absolutt alt, det var så bløtt at pikken min formelig svømte i fittesaft og vin. Hun så på meg med stjerner i øynene, reiste seg litt opp for å føre pikken litt lenger bak til analen som allerede var klissvåt av fittesaft og vin. Hun presset pikkhoclet forsiktig mot åpningen, som jeg kjente åpnet seg sakte. A herre gud så trangt det var, pikkhodet gled sakte inn mens hun stønnet av vellyst.

– Ta det rolig, sa jeg, ellers holder jeg ikke så lenge.

Hun bare presset på, lenger og lenger inn, helt til pikken fullstendig forsvant inn i henne. Hun begynte å pumpe inn og ut i et heseblesende tempo mens hun stønnet så høyt at jeg var redd nabobyen ville høre henne. Pikken for inn og ut av den nydelige rumpa med en fart som en kanin hadde blitt sjalu på. Jeg kjente det presset på, så jeg trakk pikken sakte ut, for så å føre den rett inn i fitta, pumpet akkurat til det holdt på å gå for oss begge, for så å føre den langsomt inn i rumpa hennes igjen. Hun befølte begge puppene og førte hendene langsomt over den veltrente magen og videre nedover til tappen, som hun virkelig bearbeidet. Jeg kjente det begynte å rykke i hele jenta da hun sakte reiste seg av pikken igjen, kikket ned på meg, snudde seg rundt på alle fire med den nydelig rumpa rett opp. Jeg førte pikken inn i analen så lang den var, samtidig som hun tok vinflaska og førte opp i fitta så langt den kom. A herregud, var det ikke trangt nok fra før, var det i hvert fall nå. Jeg holdt pikken helt i ro langt inne i analen hennes mens hun førte vinflaska inn og ut av fitta, jeg ble faktisk runket av vinflaska inne i analen hennes. For en følelse. Dette kunne ikke vare, jeg var akkurat på veg til å gi henne hele ladningen, da jeg merket at hun begynte å pumpe imot av alle krefter. Ballene mine klasket mot fitta som var klissvåt av vin og fittesaft da jeg merket at det begynte å rykke i hele jenta. Hun hylte opp og spente samtlige muskler så kraftig at jeg trodde hun ville stryke med samtidig som hun reiste seg opp på knærne, tok tak rundt nakken min for å holde seg fast, mens hele kroppen ristet som en vibrator. Jeg holdt henne fat helt til de siste spasmene hadde gitt seg, med pikken godt begravd i rumpa hennes. Hun snudde hodet mot meg og så på meg med et sløvt tilfredsstilt utrykk i øynene, og bare datt ned som en slapp klut. Hun lå der som helt bevisstløs mens fittesaft og vin rant ut av henne. Vel, dama hadde tydligvis fått sitt, men jeg var ikke helt ferdig, så jeg la meg ved siden av henne og styrte pikken opp i fitta hennes igjen.

– A ja, litt mer, klynket hun, mens hun begynte å jukke imot.

Du verden det var jo enda mer liv i jenta. Hun førte to fingre rett i analen mens jeg jukket på av alle krefter, å min gud hvor godt det var, plutselig trakk hun tingerne ut av seg selv, skrevet med beina og førte hånden over tappen et par ganger. Hun så meg dypt inn i øynene og sa:

– Nå er det din tur.

Hun tok forsiktig tak i ballene mine, klemte dem ømt samtidig som fingrene hennes jobbet seg bakover til rumpa mi. Etter at hun hadde sirklet rundt en stund presset hun en finger forsiktig inn, og da var det ingen veg tilbake. Jeg tok tak i brystvortene hennes og dro forsiktig mens jeg kysset henne med en voldsom appetitt, samtidig som jeg sprutet klase etter klase rett opp i fitta hennes, jeg kjente det knøt seg helt fra stortåa opp til den ytterste hårspiss.

– Jeg er på veg, sokk meg, sokk meg.

Hun satte seg skrevs over ansiktet mitt og begynte å slikke pikken ren for fittesaft og sæd. Hun presset fitta ned i ansiktet mitt så hardt at jeg nesten ikke fikk puste, men jeg slikket i meg det jeg kunne. Men saftene våre pluss all den vinen hadde jeg ikke en mulighet, så det rant ut i hele trynet mitt, så jeg så ut som jeg nettopp hadde hver ute og dykket. Jeg stakk to fingre dypt inn i fitta hennes samtidig som jeg slikket av alle krefter tappen hennes, da merket jeg at hun kom for andre gang. Fitta trakk seg voldsomt sammen mens kroppen rystet av den voldsomme orgasmen. Her var dama som kunne slippe alle hemninger. Hun kikket på meg med et matt blikk mens hun tente to sigaretter og satte seg ved siden av meg i stolen. Jeg kikket opp på den klare himmelen og prøvde å se etter Karlsvogna mens jeg sakte gled inn i drømmeland.

Jeg våknet to og en halv time senere av at pikken min igjen stod som en påle rett inn i munnen hennes, men det og mye mer skal jeg fortelle om en annen gang, siden denne ferien virkelig ble spesiell på mange måter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *