Bondage og SM

Bondage og SMHva med å prøve noe nytt?

Hei. Går du rund med fantasier om å bli bundet fast, bli avkledd og vist frem? Ja, jeg snakker nå om Bondage og SM. Uansett hvor mye eller lite erfaring du har, så kan jeg gi deg en omgang som ”slave” som du vil leve lenge på! Jeg har lang erfaring både innen Bondage (binding og ydmykelse) og SM (pisking og tøying av smertegrensen). Skriv en e-post til meg og fortell litt om dine fantasier og erfaringer. Så skriver jeg tilbake og forteller hva jeg kan tilby deg. Vi tar det i ditt tempo og etter dine lyster/fantasier. Jeg reiser mye rundt i landet i jobbsammenheng, så jeg kan stort sett møte deg over hele sørnorge. Er noen ganger i nordnorge, men det må nok organiseres litt.. Ikke vent dersom du har slike fantasier, ta kontakt så kan vi i hvert fall utveksle litt erfaringer. Dersom du etter å ha hatt litt kontakt ikke tør å sette dette ut i livet, så er det ok for meg. Jeg har full forståelse for at nybegynnere er usikker på dette området. Jeg skal hjelpe deg på veien!!

Klikk her for å svare på annonsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *