Begge hull samtidig

Begge hull samtidigDu må være bra utstyrt, for gidder ikke involvere meg i noen som ikke gir meg mer glede enn jeg selv klarer å gi meg 🙂 Må så klart være renslig, for jeg skal tross alt suge deg. Må like toeren. Trenger ikke å være noe modell, for jeg tenner mer på kåtheta di, enn en veltrent kropp. Alder må være 30 og opp til noen og 40. Du må like pupper, da puppa mine skriker etter å bli sugd, sleika og leka med. Har fantasier om to menn som tar meg i begge hull samtidig også.. Duger også med dildo i det ene hullet, og kuk i det andre, men det med to menn er no jeg en dag har lyst til å oppleve.. så har det to stk der ute, som har lyst til å samarbeide om å gi meg orgasmer, så ikke vær beskjeden :d

Send meg noen ord, så ser vi hva som skjer!

Klikk her for å svare på annonsen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *